Resan inåt - Söndagsretreat

Resan inåt Söndagsretreat

Resan inåt


Välkommen till denna serie av tre tillfällen där vi ger oss ut på en resa.

Både på egen hand men också tillsammans.


Inget behöver förändras på utsidan för att vi ska kunna hitta frid och glädje i våra liv. Det finns en plats inom oss där det alltid råder stillhet och där vi kan hitta modet och kraften att hantera det som händer i våra liv. I vår tid är det lätt att denna plats blir övervuxen, bortglömd och överröstad och vi letar oss utåt för att hitta svaren. 


Med hjälp av enkel yoga och andningsövningar men framförallt meditation röjer vi varsamt vägen för att kunna nå fram till denna stilla plats. Där är allt välkommet och vi får hjälp med att möta allting med nyfikenhet, acceptans och ett öppet hjärta.


Träffarna avslutas med en gemensam delning där vi får sätta ord på det som har väckts inom oss och genom det inspirera och stötta varandra på vår resa.


Den här serien är för dig som har gått mina tidigare kurser i meditation/personlig utveckling eller har erfarenhet av meditation och längtar efter påfyllning och inspiration med en önskan om att dela detta med andra människor. Datum och anmälan


Söndag 17 september 2023

Söndag 15 oktober 2023

Söndag 3 december 2023 


Klockan 18.00-20.30

Investering: 1200 kr 

Meditationerna spelas in och finns tillgängliga för att lyssna på efteråt


Anmäl dig till manuela@mayuyoga.se 


Anmälan är bindande


Det finns en hemlig plats – skimrande, fridfull och stilla. Denna magiska tillflyktsort finns inom dig.

Va modig och ta dig genom landskapet av ditt vilda och vackra hjärta. Gå varsamt, inse att du inte vet någonting.
Va stilla. Lyssna. Fortsätt att gå. Blunda och följ andetaget till den stilla platsen som leder till mittpunkten av din själ.


Theresa av Avila