Marma

Marma

Marmabehandling - en unik ayurvedisk energibalansering

Marmasystemet innehåller ett hundratal vitala energipunkter som omfattar alla livsviktiga organ (i likhet med akupunktursystemet). En individuellt anpassad aromaolja appliceras med lätt beröring på marmapunkterna både på fram- och baksidan av kroppen. Oljan samverkar med energipunkten och gör att energiblockeringar löses upp och kroppen får tillgång till den energi den behöver för att fungera optimalt. Behandlingen är djupt avslappnande och trots att den kan upplevas enkel med lätt beröring är den en kraftfull behandling som balanserar vår energi och livskraft och är särskilt bra vid stress, depression eller när vi känner oss känslomässiga ur balans.


Marmabehandlingen börjar med en kort konsultation med pulsläsning för att anpassa både oljan och punkterna till dina specifika behov. Sedan bäddar jag ner dig i ett varmt rum på en bänk (du behåller underkläderna på) och applicerar oljan både på baksidan och framsidan av kroppen. Behandlingen avslutas med att jag håller händerna på båda sidorna om kroppen vid bäckenet, hjärtat och huvudet. 


Efteråt är det bra om du kan stanna kvar i det som händer i kroppen genom att tillåta dig att vara i stillhet och tystnad resten av dagen. Då får behandlingen bäst effekt.


Låt marmaoljan sitta kvar så länge som möjligt. När oljan får sitta kvar på huden i ett dygn efter behandlingen kan effekten sitta kvar i 7-10 dagar. För en djupare och mer bestående effekt av behandlingen rekommenderas tre behandlingar inom loppet av 10-14 dagar. ​


Jag ger alla mina behandlingar under tystnad så både du och jag kan vara närvarande i det som sker.

Investering

Behandling ca 90 minuter 1090 kr  

Vid fakturering till företag tillkommer moms


Paketpris för tre behandlingar inom loppet av 14 dagar 2700 kr 


​För tidsbokning eller frågor hör av dig till manuela@mayuyoga.se eller 076-209 23 31.


Avbokning minst 24 timmar före bokad tid. Vid avbokning samma dag eller uteblivet besök debiteras hela kostnaden. 


Ge bort en härlig upplevelse och köp ett presentkort! 

Sagt om behandlingen: 

  • Nu känner jag mig helt lugn och oron är borta
  • En av de starkaste upplevelserna jag har haft vid en behandling
  • Det jobbiga har flyttat utanför mig själv nu
  • Det känns lugnt och fridfullt
  • Jag har mer energi och mindre huvudvärk