Ayurvedisk Hälsovägledning

Ayurvedisk hälsovägledning

Längtar du efter förändring?​
​Vill du känna mer energi och glädje i vardagen? 
Vill du må (ännu) bättre? ​


Du har redan allting inom dig för ett liv med lätthet och glädje. De svar som vi oftast söker utanför oss finns inom oss själva. Ayurveda och alla andra visdomstraditioner säger att vi alla har en inre källa. Där finns friden, kärleken och kunskapen om det som vi behöver för att må bra. I de liv vi lever idag är det dock lätt hänt att vi tappar bort kontakten med vår inre källa och visdomen som finns där.


Ayurveda erbjuder enkla och naturliga verktyg för att få dig att må bättre eller att komma till rätta med olika besvär. Med hjälp av bland annat pulsläsning, och i dialog med dig, skapar jag en helhetsbild av din situation för att därifrån kunna ge dig enkla råd som stärker din hälsa.  

Ayurvedas syfte är att bibehålla god hälsa i kropp och själ och att förebygga sjukdom. Råden du får med dig kan handla om mat, livsstil, andnings- och yogaövningar, huskurer och ayurvediska örter. 

En ayurvedisk hälsorådgivning kan också vara startskottet till en förändringsprocess och då kan vi följas åt en bit på vägen så att du successivt kan närma ​dig ditt mål. Detta är ingenting du behöver bestämma i förväg utan det får visa sig när vi väl möts.  

Investering

Vägledning 90 min 1090 kr 

Återbesök 60 min 720 kr

Paketpris vägledning och återbesök 1400 kr 


​Vid fakturering till företag tillkommer moms


För tidsbokning eller frågor hör av dig till manuela@mayuyoga.se eller 076-209 23 31.


Avbokning minst 24 timmar före bokad tid. Vid avbokning samma dag eller uteblivet besök debiteras hela kostnaden. 


Ayurveda - Läran om Livet och Dig själv


Ayurveda är ett flertusenårigt indiskt hälsosystem som ser till hela människan och där grundprincipen är att vi alla är olika och därmed har olika behov.


Med utgångspunkt från de tre begreppen (doshor) Vata, Pitta, Kapha förklarar Ayurveda allt som händer i och runtomkring oss och varför vi reagerar olika på mat, väder, känslor och stress. Det innebär att det som skapar balans och hälsa hos en person inte nödvändigtvis skapar balans hos en annan person.


Men hur ska vi veta vad som är bra för oss? Doshorna tillskrivs olika egenskaper och det är med hjälp av dem som vi kan bestämma vår personlighetstyp och använda oss av olika råd och rekommendationer. När jag vet vad som skapar balans eller obalans för just mig kan jag göra medvetna val som stödjer min hälsa. Och med det följer en frihet, ett ökat medvetande och att mer och mer kunna lita på mig själv.


Ayurveda är dock inte regler och förhållningsorder utan Ayurveda är ett livslångt lärande. Namnet Ayurveda betyder kunskap om livet och handlar om att hitta tillbaka till det enkla, självklara och naturliga och att frigöra vår inneboende visdom, kraft och  läkningsförmåga. Att leva mer i samklang med naturen, både vår egen och naturen runtomkring oss. I de liv vi lever idag är det lätt att glömma bort att vi är en del av naturen och det stora kretsloppet.