Relationell Mindfulness steg 2

Helgkurs
Relationell Mindfulness steg 2 

Medveten - Nyfiken - Levande 


En djupykning tillsammans in i närvaro, expansion, frihet, livsenergi. 

Den här helgen kommer du få djupdyka in i flera lager av dig själv tillsammans med andra. Vi utforskar nuet i större och större cirklar och bjuder in mer av kropp och intuition än i Steg 1. Du kan vänta dig en känsla av närvaro, sårbarhet, livsenergi, lekfullhet, trygghet och expansion av känslan av "jag".


Denna helg bjuder vi in kroppen till en större grad. Vad händer om jag lyssnar till min kropps intelligens och intuition, vad händer om jag följer kroppen istället för sinnet? Kan jag låta mig guidas mer av min kropps impulser och vad leder det till?


Vi tränar också på att sätta ord på det vi upplever i stunden när vi är i kontakt med en eller flera personer. I träningen utforskar vi också olika lager av verkligheten vi upplever i stunden. Det kan exempelvis vara att lägga märke till vad som känns levande i mig just nu, vad som händer i min kropp just nu, vad jag är nyfiken på, vad jag är rädd för, vad som pågår i mina tankar, vad som händer i mina känslor, föreställningar jag har om den andra eller mig själv.


För att vara med på helgen behöver du gått en kurs i Relationell Mindfulness®/Circling tidigare.Lärare
Daniel Ek är legitimerad psykolog, mindfulnesslärare, författare och yogalärare med en bakgrund i vipassanatraditionen. Daniel jobbar främst med ACT, Acceptance and Commitment Therapy samt Functional Analytic Psychoterapy som är inriktad på medvetenhet i relationer. Daniel är medförfattare till boken Länge leve vänner -  forskning och färdigheter för att stärka dina vänskapsrelationer (Natur & Kultur, 2021) samt till två självhjälpsböcker för att hantera stress (Tid att leva och The Mindfulness and acceptance workbook for stress reduction)


Smakprov

Vill du få en djupare förståelse eller ett smakprov på Relationell mindfulness kan du lyssna på detta poddavsnitt i Närvaropodden.


Datum och anmälan


Nytt datum kommer!