Workshop hälsa på tankenivå

Hälsa på tankenivå
Det vi fokuserar på växer


Det vi fokuserar på växer - en workshop om hälsa på tankenivå 


Ayurveda listar upp de olika orsakerna till sjukdom där huvudorsaken kallas för intellektets missuppfattning eller Praghyparada på sanskrit. Ett tillstånd där vi av okunnighet eller glömska lever enbart i det yttre utan någon förankring i vårt inre.


Min egen resa i detta startade med utbildningen till ayurvedisk hälsorådgivare. Äta rätt, sova rätt, göra rätt. Är det allt? Vi är en helhet som består av kropp, sinne och själ. När det gör ont i själen kan det göra ont i kroppen. Det har vi alla upplevt. På sista tiden har jag mer och mer blivit nyfiken på hur mina tankar påverkar min hälsa och hur jag förhåller mig till olika sanningar, mina egna och samhällets.


Kay Pollak skriver i sin bok ”Att välja glädje” att de ofattbar många celler i våra kroppar består av ständigt vibrerande energi och att även varje tanke består av energi. Tankarna vi tänker har en direkt påverkan på samtliga celler i våra kroppar.


Så vad händer i min kropp när jag tänker tankar som är negativa, förminskande, oroliga? Och vad händer då när jag tänker dessa tankar ofta? 


Med den här förmiddagen vill jag väcka nyfikenheten att se på hälsa på ett annat perspektiv men framförallt igen att påminna dig om att du kan skapa din hälsa! 


Välkommen till en förmiddag där vi dyker ner i tankens värld och gemensamt utforskar hur vi kan stärka oss själva med tankar om hälsa, glädje och harmoni.


Det vi fokuserar på växer!Nytt datum kommer!


Är du nyfiken och vill vara med nästa gång, skicka ett mail till manuela@mayuyoga.se så lägger jag till dig till mina utskick