Yogaklasser

Yogaklasser våren 2021

Yogastudion ligger mitt i centrala Linköping på Torggatan 4A, högt över Linköpings takåsar och med ett härligt ljusinsläpp.

Studion rymmer ca 12-14 personer vilket gör att det blir en lugn och personlig atmosfär.  


Vårterminens tema är Tillit. Tillit till oss själva, till andra och till Livet. 


Eftersom vår mentala och fysiska hälsa är viktig för ett starkt immunförsvar så håller jag studion öppen och erbjuder yoga för den som vill och kan. Vi tar ansvar och avstår yogan vid minsta symtom, tvättar händer när man kommer till studion och yogar med en handduk under ansiktet. 

Med de nya föreskrifterna som gäller from den 10 januari kommer endast ett fåtal elever få plats i studion vid varje tillfälle. Jag har valt att sätta in en extra klass för att sprida ut min elever. Detta betyder dock dessvärre att jag för tillfället inte har möjlighet att ta emot nya elever.

Hör av dig om du är intresserad av att komma med till hösten och anmäl dig gärna till mina utskick. 


YINYOGA

Måndag 19.00 - 20.15 FULLT 

Start 11 jan - Slut 24 maj, uppehåll 5 apr + 10 maj


Fredag 16.00 - 17.15 FULLT

Start 15 jan - Slut 28 maj, uppehåll 2 apr + 30 apr 

Yinyoga är en stillsam och meditativ form av yoga. Vi vilar i positionerna under en längre tid för att kunna slappna av i både kropp och sinne. Regelbunden övning av yinyoga hjälper dig att öka rörligheten även om du kan känna dig väldigt stel i början. Yinyoga är ett bra komplement till en mer aktiv träning. 

YIN & YANG

Måndag 16.45 - 18.00 FULLT 

Start 11 jan - Slut 24 maj, uppehåll 5 apr + 10 maj


Onsdag 17.00 - 18.15 FULLT

Start 13 jan - Slut 26 maj, uppehåll 31 mar + 5 maj


En blandning av klassisk hathayoga och yinyoga. Ibland under samma lektion ibland lektionsvis. Hathayogan är dynamisk och jobbar med styrka och balans. Yinyoga, den mer stillsamma formen av yoga, fokuserar på bindväven och lederna. Vet du inte vilken klass som passar dig? Ring så kan vi tillsammans komma fram till det! Du når mig på 076-209 23 31


Prova på

Du är alltid välkommen att prova på gratis under terminen (i mån av plats) om du inte har yogat hos mig tidigare. Väljer du att fortsätta inkluderas det tillfället i priset för termin/klippkort. Maila eller skicka ett sms för att kolla om det finns plats. 

Terminskurs 2650 kr 
Garanterad plats. Missade tillfällen kan tas igen under pågående termin.

Vårterminen innefattar 18 tillfällen.    

Klippkort 800 kr/1600 kr 
Gäller på samtliga klasser i mån av plats. Anmälan sker via sms. 
10 gånger 1600 kr (giltigt 12 månader)
5 gånger 800 kr (giltigt 6 månader)

Terminskort 3600 kr 
Yoga så mycket du vill under en termin.

Kortet är personligt.


Enstaka lektioner 180 kr  
Anmälan via sms och i mån av plats.


Anmälan för terminskurs är bindande. Faktura för kurskostnaden gäller som bekräftelse. Vid avbokning senare än sju dagar innan kursstart debiteras en avgift på 500 kr (undantag är sjukdomsfall med giltigt läkarintyg).


Med klippkort anmäler du dig till varje lektion via sms i förväg 076-2092331.

Yoga är godkänt som friskvård och många arbetsgivare ersätter hela eller delar av kursavgiften. Fråga din arbetsgivare om hur du ska gå tillväga. Önskar du direktfakturering till din arbetsgivare tillkommer 6 % moms. 


Jag var valt att inte ansluta mig till wellnet eller actiway då detta innebär en extra kostnad för mig. Men det går utmärkt att lämna in kvitto i efterhand.