Nystartskurs

Nystartskurs -

Self-Empowerment

Ta ditt liv och din hälsa i dina egna händer! 


Nystartskursen är en samling av hela min kunskap om Ayurveda, Yoga och Livet. Mitt syfte är att du ska få både inspiration och hjälp till en omstart/nystart i ditt liv. Ett liv där du kan uppleva mer glädje och lätthet och se på livet och dig själv från ett nytt perspektiv. Alltför ofta glömmer vi bort att vi faktiskt själva kan påverka mycket av hur vi mår både fysiskt och mentalt. Jag hittar inget bättre ord än Self-Empowerment - det är detta nystartskursen handlar om!


Under 2020 hölls två kursomgångar. Deltagarna från vårgruppen var så nöjda och ville fortsätta att utorska livet tillsammans, detta är bästa betyget för denna kurs. 


I höst startar en ny omgång och den här gången ligger träffarna på torsdagskvällar: 


☼ Skapa din hälsa med Ayurveda: Genom att veta mer om dig själv kan du göra klokare val
☼ Konsten att äta: Hur vi äter är lika viktigt som vad vi äter
☼ Återhämtning: Sömn, meditation, vila och hälsosamma dygnsrutiner

☼ Yoga: Stärk din kropp och hitta ditt inre lugn med andningsövningar och yoga
☼ Hjärna och Hjärta – att använda hjärnan för att leva ifrån hjärtat 

​Träffarna varvar kunskap med gemensamma reflektioner. Hemuppgifter ingår för att låta kunskapen landa i var och en på sitt sätt. 


​Ta ditt liv och din hälsa i dina egna händer och kom med du också! 

Varmt välkommen! 

Så här skriver deltagare från förra årets kurser:  
"Kursen ger en djupare förståelse för hur vi människor kan fungera. En insikt i mig själv, varligt nyfiket ta en annan väg till förståelse av vad vi kan bli om vi lyssnar inåt. Inspirerande ledare/mentor/ yogainspiratör som med livfullhet och mod vägleder, delar med sig och ger av sin tid. Tiden är alltid för kort men så är det när något är intressant. "


"Att JAG kan bli mitt bästa JAG genom att tänka på vilka val jag gör och hitta lugnet genom meditation. Kursen gav mig verkligen mycket tankar. Jag hittade många knep för att hitta mitt eget lugn. Jag har sett fram emot träffen varenda gång, har alltid känt mig positiv, glad och till ro, efter varje träff!"​


"Kursen har varit otroligt djupgående på många plan. Dels att vara del av en grupp med människor som alla har bestämt sig för att lära sig nåt nytt, få nya perspektiv och dela med sig av sina livserfarenheter. Det ger mycket på ett medmänskligt plan. Kunskapen och visdomen inom Ayurveda är så sann och vacker. Det tillför ett djup till livet, hälsa och personlig utveckling.

Boken var lättillgänglig och det är bra eftersom området är så stort och komplext."


"Jag hade höga förväntningar när jag anmälde mig till kursen och de har överträffats. Dock hade jag inte insett hur mycket jag skulle prata om kursen inom familjen och med en del vänner. Både min man och mina döttrar anser nästan att de gått kursen. Väldigt intressant få en djupdykning i Ayurveda och indelningen i doshor. En användbar modell för att förstå våra olika behov och att det är ok.

Att dessutom boka hälsorådgivning hos dig var riktigt bra. Det känns som jag har givet mig iväg på min egna hälsoresa. Jag tar små etapper och ser att det blir effekt. Även folk omkring mig kommenterar att jag ser friskare ut."

Tillfällen

Torsdagar kl. 17.00-20.00

26 augusti 2021

7 oktober 2021

4 november 2021

2 december 2021
20 januari 2022 

Investering

2300 kr inklusive material, kvällsmacka och boken ”Skapa din hälsa med Ayurveda” av Maivor Stigengreen

Anmälan till manuela@mayuyoga.se

Begränsat antal deltagare.  


Anmälningsavgift 500 kr betalas till BG 882-2751 eller Swish 123-4308581 ange namn och nystart. Resterande belopp betalas en vecka före kursstart. Anmälningsavgiften återbetalas ej vid avbokning.


Jag förbehåller mig rätten att ställa in kursen vid för få deltagare.